19th Ave New York, NY 95822, USA

Alle egoïsten op deze aarde

We hebben ze zelf gecreEerd. Een aarde vol met ego’s die tegen elkaar opboksen.

We hebben ze zelf gecreëerd. Een aarde vol met ego’s die tegen elkaar opboksen. Een deel van deze groep handelt bewust en misbruikt een juiste intentie om er zelf beter van te worden. Om meer geld, macht en roem naar zich toe te schuiven. En wat levert het op? Een tijdelijk gelukzalig gevoel die ook nog eens verslavend werkt. Echter, er is ook een heel grote groep mensen die zich niet bewust is van zijn of haar (grote) ego. Zij die meegaan in het systeem omdat ze niet beter weten. Meegaan in de normen en waarden van de maatschappij en hun innerlijke kompas kwijt zijn geraakt. Zich niet meer bewust van hun levensdoel, passies, vreugdes, talenten en gaven. Dit veroorzaakt onrust in het hoofd en in het lijf en gaandeweg kan zich dit vertalen in geestelijke- en/ of lichamelijke ongemak. Denk aan stress, ziektes, verstoorde relaties of weinig tot geen levensenergie. Hoe kan het ook anders als hoofd (denken), hart(voelen) en buik(doen) niet op een lijn staan? Al deze ego’s handelen niet enkel voor zichzelf maar zijn ook werkzaam op landelijk- en wereldniveau . Het resultaat ervan mogen we al langere tijd ondervinden; absolute chaos!! Niet gek wanneer je bedenkt dat ‘alle ongemakken’ die men ervaart ook doorwerken in alle bedenkingen, beslissingen en handelingen die hij of zij (zakelijk) maakt.

Hoe zou de wereld eruit zien als we alle ego’s van de aarde kunnen wegvegen met een grote bezem? Magisch, kleurrijk, groen, warm, avontuurlijk, licht, verwonderlijk, zonnig, liefelijk en misschien ook spannend en stoer? Wellicht veel meer omvattend dan dat we er nu woorden aan kunnen geven. Een plek die we delen en verzorgen met een dezelfde liefdevolle intentie. Hoe zou het voor jou zijn om je ego achter je te laten en weer thuis te komen bij jezelf? Om puur en oprecht in het leven te staan en te ontdekken wie je (ook alweer) bent?

Kom bij HarteBrein om betere en snellere keuzes te maken. Keuzes gemaakt vanuit je hart. Dat is het beste levenspad om te bewandelen. Bel, app of mail mij.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.