19th Ave New York, NY 95822, USA

Scheiden

Voel jij je onrustig, boos, verdrietig, kwaad, gestrest of angstig nu je in een periode van scheiden zit? Je bent al uit elkaar, zit er nog middenin of je denkt erover na om bij je partner weg te gaan? Voel je je onzeker over de tijd die komen gaat? Of voel je je eenzaam of alleen, ondanks je vrienden en familie om je heen? Zowel fysiek als mentaal is een relatie verbreken een aanslag op ‘je zijn’. Een ratrace waarin ontspannen stilzitten er even niet meer bij is. Alle gedachten en emoties die een scheiding teweegbrengt zorgen voor een heftige periode van onrust en stress.

Vanuit beloftes, hoop en liefde heb ik lang een relatie aangehouden die niet goed was. Het besluit om de knoop door te hakken was de start van een bijzondere, heftige en verdrietige periode. Ik verloor mijn huis, woonomgeving en vrienden. Maar ik verloor ook de (vanzelfsprekendheid van) vaste patronen uit het gezinsleven. Opeens was ik alleen met de kinderen. Alles stond op zijn kop en er moest van alles geregeld worden. In deze periode heb ik mij vaak alleen gevoeld. Maar het was ook een periode van kracht en positiviteit. De kracht die ik van binnenuit voelde dat alles goed zou komen en de positieve energie die ik haalde uit alle hulp van vrienden en familie. Ik ben ze daar nog dankbaar voor.

Op emotioneel vlak is scheiden een proces die je vaak alleen doorstaat. Lang niet iedereen in je omgeving begrijpt het proces waar je door heen moet om uiteindelijk jezelf te helen. Met HarteBrein wil ik er voor jou zijn. Bij mij kan je je verhaal delen en je emoties mogen er gewoon zijn. Mijn talenten zet ik in door jouw emoties en gevoelens te vertalen, zodat je je bewust wordt van de processen in je hoofd en in je lijf. Mijn creatieve out of the box denken haalt je even uit je vaste denkpatronen waardoor er meer oplossingen en ideeën voor handen komen te liggen. Maar ik ben er ook om deze te filteren naar hetgeen waar jij blij van wordt. Ik geef je gesprekstof over het leven en theoretische kennis mee die het leven leuker, mooier en liefdevoller maken.
Wil je een keertje kennismaken? App of bel mij op: 06-10609445 of stuur een berichtje naar: info@hartebrein.nl

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.