Vanaf de dag dat je geboren wordt tot de dag dat je sterft bewandel je een pad waarop volop keuzes te maken zijn. De eerste levensjaren word je gewiegd en gepamperd en leef je binnen de kaders van jouw sociale omgeving. Deze omgeving leert jou wat goed en fout is. Je past je (on)gemerkt aan en zolang je bij je ouders of opvoeders woont zullen deze kaders vrijwel niet bespreekbaar zijn. Pas wanneer je je vleugels uitslaat dan kan je jouw leven vorm gaan geven. Wie ben jij en wat maakt jou gelukkig? De een volgt zijn hart en weet heel goed wat hem of haar gelukkig maakt en de ander raakt ‘verstrikt’ in de verwachtingen van onze maatschappij en zijn of haar sociale omgeving. Ook niet erg maar wel als je niet gelukkig bent. Wanneer de dingen niet gaan zoals je bedacht hebt en je het leven niet leuk vindt zoals het nu is. Het zijn momenten in je leven die vragen om bewustwording in wie je bent. HarteBrein is er voor jou om dit proces in gang te zetten. Vanuit bewustwording kan je keuzes gaan maken, die beter bij jou passen en waar je blij van wordt. Keuzes waar je hart vreugdesprongetjes van maakt, dat is het juiste pad om te bewandelen.

Energie

Wat geeft jou levensenergie? We hebben allemaal mogelijkheden om ons heen die ons energie geven. Weet jij ze? Voor mij is het de zon, de natuur, avontuur, creatief werken en natuurlijk ook kletspraat! Hoe fijn is het om deze te (her) ontdekken zodat je ze bewust kan inzetten als je het nodig hebt? Naast levensenergie heb je ook nog je lijfelijke energie. Hoe zit jij in je lijf, ben je je bewust van je eetgewoontes en hoeveel je beweegt op een dag? Veelal zijn klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en uitslag voeding gerelateerd. Bewegen zorgt er onder andere voor dat je nieuwe (eet) patronen langer vol houdt. Bij HarteBrein komen beide ter sprake.

Burn-Out

Een term die je tegenwoordig vaak hoort. Dat iemand het zo ver heeft laten komen … hoor ik mijzelf dan vaak denken. Maar ook niet gek wanneer je kijkt naar ons ingerichte maatschappij met al haar regeltjes en verlangens. Daar wil je niet aan onderdoen. En toch is het belangrijk om jezelf centraal te zetten en je niet te laten beïnvloeden. Waar word jij blij van en wat heb je nodig?  Kletspraat tijdens een (kleine) wandeling geeft ontspanning en geeft energie. Bel HarteBrein voor een afspraak.

Moeilijke thema’s

Daar waar niet over gesproken wordt dat is er niet. Ook wel een taboe genoemd. Op de Heao ben ik op dit onderwerp afgestudeerd. Hoe kun je nou schrijven over iets wat er niet is? Maar ook hoe ga je er dan over praten? Vaak bepaald de omgeving of iets een taboe is of niet. Bij Hartebrein kan je openlijk, oordeelloos en veilig komen praten. Je verhaal delen geeft erkenning voor dat wat er is. Tegelijk zorgt het voor ruimte (om bepaalde dingen misschien anders te doen) en ontspanning.

Ontspanning 

Hoe ontspan jij? Ik ontspan door naar de sauna te gaan, te wandelen, lekker te eten, een biertje te drinken, een boek te lezen, maar ook door kletspraat. Veel mensen vergeten dat praten ook ontspant.  Kletspraat geeft ruimte, nieuwe invalshoeken en ideeën, lucht op, geeft energie en verbindt. In de drukte van alle dag kan je bij HarteBrein terecht voor kletspraat.

Creatief

Wanneer je creatief bezig bent dan gaat dat vaak samen met plezier. Je (her) ontdekt de dingen die je leuk vindt en energie geven. Ook out of the box denken draagt bij aan jouw creatieve proces. HarteBrein laat je zien dat er veel meer mogelijkheden zijn die je leven mooier en vreugdevoller kunnen maken.

Earthkeeper

Heb jij onze aarde lief? Wanneer jij kiest vanuit je hart draag je ook een steentje bij aan een betere aarde. Je keuzes zijn (meer) weloverwogen waardoor je enkel nog de spullen aanschaft waar je echt blij van wordt en nodig hebt. Maar denk ook aan de verschillende uitstapjes die je niet meer hoeft te maken ‘om geluk te vinden’. Daarnaast geloof ik in delen. Het delen van informatie zodat je niet telkens zelf ‘het wiel hoeft uit te vinden’. Vaak zijn velen je al voor geweest waaronder ook HarteBrein. En daar heb je iets aan, want het zorgt ervoor dat je snellere en betere keuzes kunt maken. Wat uiteindelijk ook beter is voor onze aarde.

Aanbod en tarieven

Ik probeer zo flexibel mogelijk in tijden open te zijn, maar mail, bel of app mij naar de mogelijkheden. Avonduren en weekenden behoren ook tot de mogelijkheid. Je kan bij HarteBrein terecht voor:
  • Kletspraat
    Een uurtje je hart luchten middels kletspraat. Je kunt komen wanneer en hoe vaak je wilt. Stuur mij een bericht voor meer informatie.
  • Coaching
    Bij coaching staat gewenst gedragsverandering centraal met als doel om gelukkiger en vitaler in het leven te staan. Vooraf is er altijd een intake gesprek. Dit kan zowel face to face als telefonisch plaats vinden. Een eerste weloverwogen keuze om in gesprek te gaan. Na de intake zet ik op papier wat ik voor jou kan betekenen en hoeveel sessies ik hiervoor inplan. De ervaring leert dat 5 a 6 sessies veelal voldoende zijn.
    Vooraf kan er ook gekozen worden voor een pakket van 4 coachsessies inclusief intake voor €480,-.
Bij HarteBrein ga je in gesprek aan de keukentafel, maar op verzoek kunnen deze ook wandelend in de natuur plaatsvinden of samengaan met een creatief proces. Informeer naar de mogelijkheden. Samen kunnen we misschien iets creëren wat jou past. Het is belangrijk dat het tussen jou en mij goed voelt. Je veilig en vertrouwd voelen zijn belangrijke gevoelswaarden. Na een intake kan je vaak die keuze al maken.
  • Update call
    Wanneer je de behoefte voelt om na het coachtraject nog een paar keer kort met elkaar in gesprek te gaan dan kan je een telefonisch consult aanvragen. Je betaalt hiervoor €35,- per keer.

Wat kan Hartebrein voor jou betekenen?

Kom bij HarteBrein voor energie, ontspanning en ruimte in je hoofd. Samen in gesprek waarbij ik mijn talenten, levenservaring en opgedane theoretische kennis inzet, zodat jij betere en snellere keuzes kan maken. Keuzes vanuit je hart die jouw leven leuker, mooier en liefdevoller maken. Daar hoeven geen ingewikkelde therapieën aan te pas te komen. Ik praat eenvoudig over het leven waardoor onderwerpen als minder zwaar worden ervaren. Mijn talenten zet ik in door emoties en gevoelens te vertalen en deze te filteren naar hetgeen waar jij blij van wordt. En alle onderwerpen zijn bespreekbaar. Naast de zwaardere onderwerpen is er ook ruimte om de alledaagse beslommeringen te bespreken; met een lach en een traan. Dit alles is namelijk het leven. Laat hieronder je contactgegevens achter en ik neem contact met je op.

Contact

Rekerstraat 25
1823 BB Alkmaar

KVK: 81788509
BTW: 187859899B01

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.